Wat bied ik?

Vastgoed of Verkoopstyling

Wil je hulp bij de verkoop van je huis? Ik zorg ervoor dat de woning in maximaal 2 dagen optimaal gestyled en gefotografeerd is. Hiervoor reken ik een uurtarief van 60,- euro, excl btw. De benodigde accessoires worden, uiteraard pas na overleg, aangeschaft en doorberekend.


Interieuradvies

Ben je net verhuisd of wil je eens iets totaal anders? 'Via Jets' kijkt graag met je mee. Na een intake en inventarisatie van je wensen, maak ik op basis daarvan een plan. Dit plan bevat een kleurschema, gebruik van accessoires en indeling van je kamer(s). Het maken van dit plan kost eenmalig 195,- euro, excl btw.

 


Interieurstyling

Naast enkel adviseren, kan ik ook een (groot) deel van de uitvoering op me nemen. Dit betekent dat ik voor je ga shoppen en de styling ook daadwerkelijk verzorg in je huis en/of tuin. Daarnaast zorg ik dat, indien nodig, de juiste mensen op de juiste plekken worden ingezet. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een schilder of tuinman. Daarbij zal ik op zoek gaan naar de beste prijs-kwaliteit verhouding.  Voor deze dienst reken ik mijn standaard uurtarief van 60,- euro, excl btw. Kosten voor accessoires en/of klusjesmannen, worden doorberekend. 

Vanzelfsprekend gebeurt dit allemaal in overleg en aan de hand van een door jou goedgekeurde offerte.