Hoi, ik ben jetske Monsma en wat begon als een serieuze hobby is inmiddels uitgegroeid tot 'Via Jets! Ik ben al jaren actief als interieur adviseur en stylist bij vrienden en familie maar de kroon op dit alles kwam toen ik mijn certificaat behaalde van 'House of Kiki'. Je kent dit misschien wel van het tv programma ' uitstel van executie', waarin huizen gerestyled worden die al lang te koop staan.  hierdoor ben ik tegenwoordig tevens vastgoedstylist. Gaat je huis dus binnenkort in de verkoop of wil de verkoop niet zo vlotten, dan kan ik ook daarin iets voor je betekenen. Omdat de tuin een verlengstuk is van je huis, neem ik deze vaak mee. Daarnaast werk ik samen met o.a de Decokay in Lochem, die mij regelmatig inhuurt als interieurstylist en adviseur. Mijn werkwijze is direct, kort en krachtig, net als mijn website. Na  een gratis intakegesprek over je wensen en een analyse van je huis, ga ik direct aan de slag. Het enige wat jij hoeft te doen, is contact met mij opnemen en ik doe de rest!