· 

Waarom Via Jets?

Hoi!

 "Ja, ik ga ook bloggen", zei ik vanmorgen vastberaden tegen mijn vriend. De kogel is door de spreekwoordelijke kerk, het ei is gelegd, ik ga het gewoon proberen! Nou, daar ben ik dan. Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Jetske Monsma, 43 jaar (nog net),  moeder van 2 kinderen Lilli (11) en Tijmen (8) en sinds kort de trotse eigenaar van stylingbureau Via Jets. Ik woon samen met mijn lieve vriend, onze 2 kinderen en ragdoll Bonbon, in een charmante jaren '30 woning in Zutphen. Ik heb toegepaste psychologie gestudeerd en ben al jaren met plezier werkzaam bij de Nederlandse Politie maar ik wilde mijn creatieve ei ergens in kwijt. Aangezien interieur, al zolang ik me kan herinneren, een grote passie is, besloot ik daar iets mee te gaan doen! Ik volgde een cursus, maakte mijn eigen website en Via Jets was geboren! Nou ja, in basis dan want je

leert elke dag bij in deze branche. Er zijn zoveel verschillende interieurstylen en trends, om nog maar te zwijgen over de oneindige keus aan kleuren, accessoires en meubels. 

 

Het kan dus heel lastig zijn om uit te vogelen wat je mooi vindt. Ik heb zelf ook tijd nodig gehad, om mijn eigen smaak en stijl te ontwikkelen. Zelf hou ik van een basic maar warm interieur. Niet teveel poespas, niet teveel accessoires, less is voor mij absoluut more!

 

Eigenheid aan een interieur geven is de uitdaging en daar ligt denk ik ook mijn kracht. Kopiëren of een compleet nieuw interieur kopen, kan iedereen. Het is juist leuk om te proberen zoveel mogelijk eigen spullen te (her)gebruiken waardoor het geen showroom wordt maar gewoon je eigen huis blijft, zij het net iets leuker en hipper. Je voelt je immers het meest thuis tussen je eigen spullen toch? Bovendien zijn we ook niet allemaal in de luxe positie om altijd maar te kopen waar we zin in hebben. Dus ook voor de portemonnee is het prettig om zoveel mogelijk te werken met wat je hebt. En het zal je verbazen wat je met een likje verf op een muur of meubelstuk aan verandering teweeg kan brengen. Of door bijvoorbeeld het verminderen of verplaatsen van accessoires.

 

Ik hoop dan ook dat ik jullie kan gaan inspireren met mijn kijk op interieur. Ik ga proberen om alle veranderingen die ik in mijn eigen huis doorvoer, van grote schilderklussen, tot het pimpen van meubels, met jullie te delen! En als je wil dat ik bij je thuis kom, om met je mee te kijken of te denken, schroom dan niet om contact met me op te nemen. Samen komen we er vast wel uit!

 

Groetjes Jetske

via jets

www.viajets.nl